piatok 22. mája 2015

Graffiti - antigrafitová ochrana AGO

Úklidová firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. ve své snaze výrazně přispět v boji s neomaleným a sobeckým vandalizmem v podobě sprejerského graffiti, nabízí svým zákazníkům svou vlastní metodu prevence.

Velká většina majitelů postižených fasád, zdí a zrekonstruovaných objektů ani netuší, že tato společnost dokáže se 100% ním účinkem této novodobé hrozbě čelit. Jedná se přitom o cenově přijatelnou investici, která spolehlivě ochrání nejen Váš majetek, ale i Vaši nervovou soustavu, protože s každým člověkem "zacloumá" pohled na takto poničenou nemalou investici, kterou jste vložili do nové či zrekonstruované fasády domu či jakéhokoliv objektu.

Ohyzdné "umění" - sprejerské graffiti
Ohyzdné "umění" - sprejerské graffiti



100% účinnost odstranění graffiti díky prevenci AGO
100% účinnost odstranění graffiti díky prevenci AGO



Antigraffitová ochrana - AGO


Úklidová firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. jako jediná v České republice garantuje 100% ní účinnost své antigraffitové ochrany a to tím, že Vám zajistí kompletní servis. K tomu firma navíc ještě doplní antigraffitovou ochranu jednorázovým nátěrem BELLINZONI, který zaručí, že 100% ní účinnost ochrany bude činit 4-6 let.

Skutečně stojí za to investovat do této prevence. Je to totiž jediná účinná metoda, jak spolehlivě chránit svůj majetek a odradit tak vandaly od tohoto rozšířeného barbarství.

Stále je třeba mít na paměti, že samozřejmě lze odstraňovat graffity i bez antigraffitové ochrany, ale účinnost odstranění je 60-90%, a to i s nebezpečím, že se Vám sprejeři budou stále vracet.

Podrobné informace včetně cenové kalkulace získáte na e-mailové adrese: centrala@a-servislipka.cz 













Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára