pondelok 5. októbra 2015

Graffiti a AGO

Dlouhodobý, bez nadsázky lze říct celosvětový problém s benevoletním přístupem k vandalizmu zvaném graffiti vyústil do takových rozměrů, že pro většinu slušných a kulturních lidí se stal bezvýchodnou situací a rezignovaně se smiřují s tím, že to je prostě "jakási daň demokratického vývoje společnosti," a která se přece děje všude ve světě...
Paradoxně místo účinné legislativy, vstoupily do boje proti tomuto stupidnímu vrcholu nevkusu a neúcty ke kulturnosti životního prostředí, zkušené úklidové firmy se silným zázemím...
Na tomto místě bych chtěl všem těm, kteří již rezignovali na to, že by se tento neutěšený stav mohl nějak změnit, "vlít" sílu, že se přece jen reálně rýsuje možnost, jak tuto situaci razantně změnit!
Špičkové úklidové firmy, které se opírají o dlouholeté zkušenosti a kvalitu ve své činnosti, přicházejí s nejnovějšími a velmi účinnými technologiemi, které spolehlivě tento problém dokáží řešit na takové úrovni, že další případné "nájezdy" si vandalové rozhodně rozmyslí...
A SERVIS LIPKA, s.r.o. jako jediná úklidová firma nejen u nás, ale i na Slovensku, v Rakousku a Německu, přichází se zajištěním komplexního servisu na odstranění graffiti, a to včetně antigraffitové ochrany AGO a následné odstranění graffiti z takto ošetřených ploch v rámci servisu.


Odstranění graffiti a antigraffitová ochrana AGO
Odstranění graffiti a antigraffitová ochrana AGO

Odstranění graffiti a AGO

Samotné odstranění graffiti z ploch neošetřených antigraffitovou ochranou AGO, je velmi náročné a ačkoliv lze využít různých technologií včetně pískování, je účinnost odstranění v rozmezí 60% - 90%. Kromě prostupování graffiti nástřiků se reálně zeslabuje i vrstva fasádní barvy a náklady na 100% efektivní odstranění graffiti jsou vysoké.
Jako JEDINÁ nabízí úklidová firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. efektivní a spolehlivou ochranu proti graffiti formou komplexního servisu, který zákazníkům zajišťuje 100% účinnost proti graffiti nástřikům na fasády, zděné, kamenné či keramické zídky nebo obklady, dveře a mnohé další součásti stavebních objektů.
Nanesením antigraffitové ochrany AGO tato úklidová společnost garantuje 100% účinnost odstranění případných dalších graffiti nástřiků v rámci svého servisu. Životnost této ochrany je 4-6 let a na víc při každém dalším odstranění graffiti pracovníci firmy nanesou jednorázový nátěr BELLINZONI, který doplní případné zeslabení ochranné vrstvy.
Jsem přesvědčen, že tato účinná technologie osloví převážnou většinu majitelů, kteří investovali obrovské prostředky na renovace nebo vybudování svých domovů a firemních stavebních objektů, a kteří marně hledali a hledají možnost, jak čelit tomuto otřesnému vandalizmu.
Všem těmto případným klientům je plně k dispozici e-mailová adresa : centrala@a-servislipka.cz , kde jim ochotně sdělí podrobné informace.  


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára