štvrtok 18. júna 2015

GRAFFITI a jeho odstranění

Poměrně zásadním problémem našeho kulturního vyjadřování se v dnešní době stalo grafitti - nástroj převážně mladé generace, která svým sobeckým a arogantním přístupem ke všemu hezkému kolem nás "nabízí" nám všem naprosto odporné a primitivní zdevastování prakticky všeho, čeho lidstvo dosáhlo díky svému umu a touze po zrealizování vyjimečného, ať už architektonického nebo přírodního odkazu nejen pro nás, ale hlavně pro generace příští...

Moje poděkování a úcta patří všem těm, kteří s tímto, rozhodně velmi závažným problémem dnes a denně bojují a snaží se mu předcházet. Ano, mám na mysli majitele postižených objektů, ale také majitele a pracovníky úklidových firem, kteří se navíc snaží přinášet do tohoto boje nejnovější a stále účinnější technologie tak, abychom my ostatní mohli naplno vnímat vše to krásné a unikátní kolem nás...

Mezi velmi úspěšné úklidové firmy s dlouholetou tradicí řadím společnost A SERVIS LIPKA, s.r.o., která učinila zásadní krok k efektivnímu řešení, jak tento celospolečenský problém s grafitty řešit a navíc mu i předcházet.


odstranění grafitti
Grafitti - je toto snad vyjádření lidské kultury a inteligence? 

Antigrafittová ochrana (AGO)


V České republice úklidová firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. jako jediná garantuje funkčnost své antigrafittové ochrany. Je to dáno tím, že jako jediná zajišťuje kompletní servis a dokáže se 100% účinkem odstranit grafitty z ploch ošetřených antigrafittovou ochranou. Navíc v rámci servisu nanese jednofázový nátěr Bellinzoni, který doplní ochrannou vrstvu AGO. Životnost antigrafittové ochrany je 4-6 let a dokonale ochrání majetek od tohoto pokleslého vandalismu.

Samozřejmě, že tato úklidová firma odstraňuje grafitti i z neošetřených prostorů antigrafittovou ochranou, ale účinnost se logicky snižuje na 60-90%. Krédem firmy je hlavně kvalita a spokojenost zákazníků, a právě proto doporučuje všem svým klientům antigrafittovou ochranu aplikovat s tím, že tato technologie se ve svém důsledku vyplatí i z ekonomického hlediska. Ono totiž každého umělce - vandala rychle přesvědčí fakt, že nemůže do nekonečna draze kupovat spreje, aby vzápětí byl jeho pokleslý výtvor nekompromisně odstraněn a to díky servisu úklidové firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o.
Všechny dotazy případným zákazníkům rádi a ochotně zodpoví na e-mailové adrese : centrala@a-servislipka.cz



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára