utorok 7. júla 2015

LSG - progresivní technologie nejen proti vlhkosti zdiva a fasád

Ve starší bytové, kancelářské a průmyslové zástavbě probíhá neustálý boj s vlhkostí, plísněmi, houbami, kvasinkami a bakteriemi, které se ve vlhkém prostředí nekontrolovatelně rozšiřují a působí nejen estetické nebo materiální škody, ale hlavně vážné zdravotní problémy. Tyto budovy jsou přitom nedílnou a hlavně stále potřebnou součástí našeho bydlení, pracovního prostředí, ale i důležitou součástí prostředí ve zdravotnictví, obchodech či památkových objektech.

Nelze přitom odsuzovat architekty,stavaře a řemeslníky z dob minulých, ale dřívější poznatky a metody zjednodušeně řečeno nemohly konkurovat dnešním možnostem, kdy moderní výzkum jde ruku v ruce s novými, stále dokonalejšími technologiemi. A navíc dřívější normy a předpisy vůbec neřešily otázku zdravého bydlení a už vůbec neznaly vliv nebezpečných bakterií, plísní a kvasinek na lidské zdraví.

A právě úklidová firma A SERVIS LIPKA, s.r.o., která si svým zodpovědným a kvalitním přístupem v oblasti úklidových činností získala špičkové renomé, nabízí svým klientům novou progresivní technologii, která zabraňuje tvorbě vlhkosti a účinně a naprosto bezpečným způsobem likviduje bakterie, plísně, mechy, houby nebo kvasinky, které způsobují velmi nebezpečné zdravotní komplikace včetně alergií.

LSG - velmi účinný ochranný nátěr proti tvorbě bakterií, plísní, hub a kvasinek


Jedná se o progresivní technologii, která splňuje veškerá ekologická a zdravotní kritéria a pro svou účinnost a univerzálnost přináší zásadní pomoc a řešení všude tam, kde se tento problém vyskytuje - a s čistým svědomím konstatuji, že takto napadených a přitom tolik potřebných stavebních objektů je většina...

V čem spočívá převratnost této metody? Nejsem chemik ani mikrobiolog a nechci proto odborně vysvětlovat lokální změnu iontové rovnováhy v buněčné stěně mikroorganismu při aplikaci ochranného nátěru, podstatné je, že tato technologie je vysoce účinná, zdravotně bezpečná a plochy takto ošetřené jsou odolné proti vlhkosti, dešti, UV záření a přitom omyvatelné se zvýšenou otěruvzdorností. Ochranný LSG nátěr má velmi dlouhou funkčnost, kdy 100% účinnost se garantuje 4-6 let, s tím, že může s omezením fungovat až 10 let.

Úklidová společnost A SERVIS LIPKA, s.r.o.  před vlastní aplikací ochranného nátěru LSG velmi důkladně odstraní biologicky napadené plochy zdiva či fasád a očistí od všech nečistot, a poté již dochází k nanesení LSG na takto připravená postižená místa. Tato aplikace je vskutku univerzální, neboť ji lze prakticky použít na všechny stavební materiály - beton, vápenocementové omítky, dřevo, umakart, OSB desky, keramické obklady atd. O zdravotní nezávadnosti svědčí fakt, že LSG je doporučena i pro zdravotnická a potravinářská zařízení... 
Všechny podrobné informace případným zájemcům rádi zdělí na e-mailové adrese : centrala@a-servislipka.cz

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára