piatok 17. júla 2015

LSG - nátěr proti plísním

Osvědčené úklidové firmy nabízejí v současnosti širokou škálu služeb, které řeší mnohé problémy s údržbou a vlastním čištěním zastavěných ploch, prostranství, kancelářských, zdravotnickým, obchodních či společenských center.

Majitelé těchto objektů, ale i majitelé drobných staveb (domky, vily, chalupy nebo menší činžovní domy) již mají všeobecný přehled o možnostech, které jim úklidové firmy nabízejí. Ať už se jedná o mytí oken, výloh, výškové mytí oken a prosklených fasád, nikdy nekončící boj s graffiti a nebo čištění koberců či generální úklidy po stavbě...

Je ovšem třeba si uvědomit, že na našem trhu není mnoho úklidových společností, které svou kvalitou a spolehlivostí jsou schopni obsáhnout tak široký rozsah služeb k plné spokojenosti svých klientů. Důvody jsou vcelku jasné - kromě neustálého zdokonalování úklidových technologií dle nejnovějších trendů výzkumu a vývoje, je tu i nutnost špičkového strojového a zabezpečovacího vybavení, které následně jedině v rukou spolehlivých a odborně zdatných profesionálů dokáže efektivně zabezpečit zákazníkem očekávaný výsledek.

Je potom logické, že převážná část zákazníků osloví úklidovou firmu, která je schopna komplexně a kvalitně zabezpečit jejich požadavky a nemusí oslovovat více firem, které se zabývají pouze určitým druhem úklidové činnosti. Každý si pak snadno spočítá nejen úsporu finančních prostředků, ale i času.

Společnost, která nabízí tuto komplexní, ale hlavně kvalitní a profesionální činnost je úklidová firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. Jedná se o firmu z více jak dvacetiletou tradicí, se špičkovým strojovým vybavením, s vlastními, vysoce odbornými profesionálními pracovníky, která pružně reaguje na nejnovější trendy vývoje v oblasti úklidových technologií. Používá zásadně nejkvalitnější značkové druhy čistící kosmetiky s důrazem na šetrné ošetření a tím prodlužování životnosti jimi očištěných ploch a prostorů.


nátěr proti plísním
LSG - ošetření vnitřních prostorů

LSG - nátěr proti plísním


A právě v rámci firemní flexibility, (která je jedním z pilířů úspěšné činnosti úklidové firmy) A SERVIS LIPKA, s.r.o. přichází na trh s novou progresivní metodou, která zcela bezpečně likviduje výskyt plísní, hub, kvasinek a bakterií.

Velmi účinná technologie LSG je založena na principu antimikrobiálního působení změny iontové rovnováhy v buněčné stěně mikroorganismu - tedy plísně, kvasinek či bakterií. Pouhý kontakt buněčné stěny s takto ošetřeným povrchem způsobí lokální změnu v koncentraci důležitých iontů a nitrobuněčný tlak způsobí jejich prasknutí. Pro laika to zní velmi složitě, ale zjednodušeně řečeno, tento nátěr proti plísním LSG již v zárodku znemožní plísním, kvasinkám, houbám a bakteriím přežít.Velmi důležitým faktem pro bezpečnost této technologie je skutečnost, že pro vyšší formy organismů je 100% neškodný. Je vhodný pro všechny druhy stavebních materiálů např. beton, cihly, dřevo, omítky, OSB desky, keramické obklady atd.

Funkčnost LSG nátěru je až 10 let, s tím, že plnou účinností si můžete být jisti 4-6 let, dle klimatických podmínek.

O tom, že je tento nátěr pro člověka naprosto neškodný svědčí fakt, že byl vyvinut a certifikován pro použití v zdravotnických a potravinářských provozech. 
Tato technologie je určitě průlomovým řešením, zvláště pro starší bytovou a průmyslovou zástavbu, kde problémy s plísněmi, houbami, kvasinkami a bakteriemi jsou dlouhodobým palčivým problémem!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára