streda 15. júla 2015

Pískování a jeho mnohostranné využití

Úklidová firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. se velmi intenzivně zabývá metodami, které eliminují rozšiřování již mnohokrát zmiňovaného a kritizovaného jevu - sprejového graffiti, které tak fatálním způsobem ničí naši kulturu a hyzdí naše okolí prakticky na každém kroku.
O velmi účinné a spolehlivé technologii antigraffitové ochrany (AGO) nemá snad už nikdo pochybnosti, neboť tato firma se svým komplexním servisem dává pádné důkazy, jak se proti opakovaným útokům sprejerů spolehlivě chránit.

Je to právě kvalita, neustálé zdokonalování úklidových technologií, flexibilita a vstřícnost vůči svým zákazníkům, která tuto úklidovou společnost řadí mezi absolutní špičku nejen v boji proti graffiti, ale celkově ve velmi širokém spektru úklidových činností.

A právě z tohoto širokého spektra mě velmi zaujal další, a to velmi univerzální způsob odstraňování jak sprejového graffiti, tak i čištění zdí, fasád a mnoha dalších stavebních prvků od poškození povětrnostními i ostatními vlivy. Ano, jedná se o odstraňování všech druhů nečistot pomocí úklidové technologie pískování.


pískování
Pískování - technologie odstraňování graffiti

Pískování a jeho mnohostranné využití


Ano, tato technologie přináší využití nejen v průmyslových oblastech, ale byla i schválena českým památkovým ústavem jako šetrná a účinná metoda při čištění fasád, soch a všech ostatních ploch historických objektů od graffiti, ale také samozřejmě od mechů, řas, rzí, zašlé špíny, starých nátěrů apod. Další využití se nabízí při čištění a ošetření ocelových konstrukcí. Tuto možnost renovace určitě ocení i majitelé menších ploch, jako jsou například pomníky, venkovní obklady a dlaždice.
Tato technologie spočívá ve využití speciální pískovačky, která tryská (pískuje) buď jemný písek, granit nebo ořechové slupky na postižená místa a velmi šetrným způsobem odstraňuje všechny zmíněné nečistoty a usazeniny. Tyto služby provádí zkušená úklidová firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. nejen na území České republiky, ale i na Slovensku, v Rakousku a Německu...
Případným zájemcům všechny dotazy rádi zodpoví na e-mailové adrese: centrala@a-servislipka.cz

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára