pondelok 31. augusta 2015

Čištění fasád a ochrana LSG

Další, zákazníky velmi žádanou službou je pro úklidovou firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o. čištění fasád a její následné účinné ošetření. Tuto technologii společnost provádí jak u rodinných domů, zděných plotů, zídek a jiných menších objektů, tak samozřejmě i u větších stavebních celků, ať už to jsou panelové domy, kancelářské budovy, zdravotní, kulturní nebo obchodní centra. Pomocí zabezpečovací techniky a odborně zdatných vlastních profesionálů, firma svým klientům tuto činnost provádí i ve výškách, včetně možnosti využití odborně zaměřených vlastních horolezců a horolezecké techniky.
Převážně ve městech, kde prašnost prostředí, je díky dopravnímu ruchu a klimatickým vlivům několikanásobně vyšší, jsou fasády budov vystaveny negativním venkovním podmínkám daleko intenzivněji a následná "zašlost" fasády společně s výskytem plísní, mechů a ostatních zdraví škodlivých sporů mají zásadní vliv na životnost a funkčnost vlastní fasády. Každý majitel mi dá jistě za pravdu, jak obrovská finanční náročnost se skrývá za pořízením nové fasády. Velmi pozitivně proto působí zjištění, že tato zkušená úklidová společnost přichází s progresivní nabídkou na skutečně účinné OŠETŘENÍ po vyčištění fasády, které má zásadní vliv na prodloužení její funkčnosti a životnosti, včetně zaručené likvidace zdravotního nebezpečí v podobě plísní a sporů.


Ošetření a ochrana vyčištěné fasády
Ošetření a ochrana vyčištěné fasády

Čištění fasád a ochrana LSG

Při zvážení všech těchto okolností je proto na místě využít možností, které tato renomovaná úklidová firma nabízí. Jejich technologie čištění a drobné opravy fasád je na velmi vysoké kvalitativní úrovni a to i s možností nátěrů značkovými barvami Weber. Čištění a nátěry fasád jsou vhodné nejen na zašlé fasády vlivem klimatických podmínek, ale také v souvislosti s odstraněním lidské stupidity v podobě graffiti.
Svou moderní technologií úklidová firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. spolehlivě oživí původní krásu fasád.
Aby tato činnost měla dlouhodobý efekt, je nesmírně důležité po vyčištění fasád nechat tyto plochy ošetřit opravdu progresívními a moderními ochrannými nátěry - účinnou antigraffitovou ochranou AGO nebo nátěrem LSG proti plísním, vlhkosti a sporům. Každý zákazník tímto způsobem získá dlouholetý účinný prostředek, který efektivně a spolehlivě ochrání fasády jeho stavebních objektů.
Další případní zájemci získají podrobnější informace na e-mailové adrese : centrala@a-servislipka.cz


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára