piatok 14. augusta 2015

Čištění fasád, pískování a technologie LSG

V širokém sortimentu služeb úklidové firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o. mne zaujala nabídka čištění fasád včetně technologie pískování. Kromě 100% účinné a tolik potřebné metody antigraffitové ochrany AGO, která svou unikátní technologií - propracovanou touto společností do nejmenších detailů, mne zaujala i další, tolik potřebná úklidová služba, kterou čištění fasád a pískování převážně přírodních stavebních materiálů tato firma svým zákazníkům nabízí.
Kromě běžného mytí fasád, stěn, portálů, průčelí a všech ostatních stavebních prvků si zde hravě poradí i s jakýmkoliv silným znečištěním od přírodních vlivů, či skvrn od barev nebo starých polepů. Možností tato úklidová firma nabízí mnoho, ať už se jedná o klasické mytí, tlakové mytí s aktivní čistící složkou či tryskání nebo pískování.

Pískování

Technologie pískování je velmi vhodná a účinná na čištění přírodních materiálů a to jak v exteriérech, tak i v interiérech. Díky speciální pískovačce W/125 s řiditelným tlakem tryskání a možností použití různých druhů tryskaného materiálu - granitu, lehkých abraziv, slupek ořechů apod. je využití velmi široké. Od čištění betonových a kamenných schodišť, zábran, přes terasy, podlahy, kamenné obklady, fasády nebo pláště budov až po jemné a citlivé, ale stejně účinné čištění a restaurování soch, pískovcových portálů, historických objektů, pískovce, opuky, vápence a mnoha dalších materiálů používaných jak v minulosti, tak v dnešním moderním stavitelství. Je již naprosto samozřejmé, že úklidová firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. provádí tuto kvalitní technologii i ve výškách a to s využitím vlastního technického vybavení - od lešení, vysokozdvižných plošin až po nasazení vlastních odborně vyškolených horolezců!

Technologie pískování má široké možnosti uplatnění
Technologie pískování má široké možnosti uplatnění

Progresivní technologie LSG - nátěr proti plísním

Starší zástavba je i v dnešní moderní době velmi využívaná a potřebná. V době vzniku těchto stavebních objektů ovšem zdaleka nebyl kladen takový důraz na izolační zabezpečení, ani na vlastnosti a schopnosti stavebních materiálů vzdorovat vlhkosti a klimatickým podmínkám. Plísně, kvasinky, mechy, houby a bakterie zde proto mají ideální podmínky a zbavit se jich byl po dlouhá desetiletí obrovský problém a to nejen z estetického hlediska, ale je vážně nutné se zamyslet nad faktem, že je lékařskými odborníky prokázáno, že daleko nebezpečnější jsou následky zdravotní...
Zde nabízí firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. další velmi progresivní a účinnou technologii v podobě nátěru LSG. Tato moderní převratná metoda spolehlivě zlikviduje vlhkost a zničí plísně, kvasinky a všechny ostatní choroboplodné zárodky, které ve vlhkém prostředí vznikají. Je založena na zcela novém principu lokální změny iontové rovnováhy v buněčné stěně mikroorganismu. Po velmi krátkém kontaktu s takto ošetřeným povrchem způsobí lokální změnu v koncentraci iontů a nitrobuněčný tlak způsobí její roztržení. Po nátěru LSG nemají plísně a všechny ostatní škodlivé organizmy, které jsou průvodními jevy vlhkosti šanci přežít...
Důležitým faktem zůstává, že pro vyšší druhy organizmů je tato technologie naprosto neškodná.
Ošetřené plochy jsou odolné proti vlhkosti, dešti, jsou omyvatelné a chráněné před škodlivými vlivy UV záření. Garance 100% účinnosti je 4-6 let s tím, že nátěr je funkční v omezené míře až 10 let.
Nátěr LSG je ekologický moderní produkt s certifikací i pro potravinářské a zdravotnické využití.
Všem případným zájemcům ochotně sdělí podrobné informace na e-mailové adrese : centrala@a-servislipka.cz

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára