piatok 16. októbra 2015

Antigraffitová ochrana

Snad nejmarkantněji je zákazníky vnímána úspěšná činnost úklidové firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o. v jejím zodpovědném přístupu k ochraně nemovitého majetku před stupidními nájezdy vandalů v podobě sprejového graffiti. O tomto ubohém a nic nerespektujícím způsobu "seberealizace" bylo již napsáno a řečeno mnohé... Všem těm, kteří NECHTĚJÍ žít ve zdevastovaném prostředí a CTÍ kulturnost a obrovské finanční prostředky, které byly vynaloženy na zkvalitnění našeho životního prostředí, přece jen svítá naděje, že existuje způsob ochrany. Přesto velmi smutným faktem zůstává, že řešení musely přinést špičkové a zkušené úklidové firmy a nikoliv naše legislativa, která by měla v první řadě účinně chránit náš majetek a prostředí kolem nás....
Jednoznačným faktem je, že nejkvalitněji a do sebemenších detailů má propracovanou svou technologii na odstranění graffiti a následnou antigraffitovou ochranu společnost A SERVIS LIPKA, s.r.o.
Díky svému programu "čistých budov a objektů bez graffiti" nabízí komplexní servis, který flexibilně a rychle likviduje sebemenší pokusy o opětovnou devastaci fasád a všech dalších "oblíbených" míst graffiti - sprejerů! I ten nejaktivnější a nejzarputilejší sprejer dlouho nevydrží investovat do drahých sprejů, aby mu je vzápětí se 100% účinností komplexní firemní servis odstranil...

Odstranění graffiti a antigraffitová ochrana
Odstranění graffiti a antigraffitová ochrana


Odstranění graffiti a AGO

Samotné odstranění graffiti z povrchů, které nebyly ošetřeny antigraffitovou ochranou je velmi náročné a není možné zaručit jeho úplné odstranění. Účinnost se pohybuje v rozmezí 60-90% ať už se použijí různé metody pro odstranění, (přemalba, pískování apod.) neboť sprejerské nástřiky vystupují v podobě stínů a barevných fleků na povrch a navíc se viditelně mění barevný odstín z důvodu zeslabení původní vrstvy fasády.
Intenzívní a upřímná firemní snaha o finanční dostupnost ochrany před graffiti, přinesla vlastní koncepci, která nemá konkurenci v této úklidové činnosti.
Tato koncepce garantuje 100% účinnost odstranění graffiti a spočívá v tom, že díky komplexnímu servisu firma nanese na místa, která jsou dostupná sprejerům (není nutné proto aplikovat na celé fasády a zastavěné prostory) vrstvy antigraffitové ochrany, vhodné pro většinu stavebních materiálů (vyjímku tvoří pouze sklo, leštěné kovy a průhledný polykarbonát). Tyto prostory ošetřené vrstvami antigraffitové ochrany jsou zárukou, že právě díky komplexnímu servisu jsou případné nové sprejerské nástřiky velmi brzy odstraněny a to ve 100% ní kvalitě. Navíc odborní pracovníci firmy nanesou jednorázový značkový nátěr BELLINZONI, který doplní ochrannou vrstvu. Životnost této ochrany je 4-6 let a spolehlivě a účinně Vám ochrání majetek před devastujícími nájezdy sprejerských vandalů.
Tato progresívní a účinná firemní koncepce je skutečně jedinou adekvátní možností, jak spolehlivě ochránit svůj majetek a udržet tak vyspělou úroveň životního prostředí nejen pro naši generaci, ale i generaci našich dětí a jejich potomků.
Pro všechny, které tato velmi kvalitní firemní koncepce antigraffitové ochrany oslovila, je plně k dispozici e-mailová adresa : centrala@a-servislipka.cz , kde získají všechny podrobné informace.



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára