štvrtok 17. septembra 2015

Nátěr proti plísním - LSG

Současné nejnovější technologie v oblasti úklidových služeb nabízejí nové, velmi efektivní a účinné možnosti, které spolehlivě řeší dlouholeté problémy s působením vlhkosti, a to hlavně u starší bytové i komerční zástavby. V těch dobách stavební normy projektů, ani omezené možnosti používaných stavebních materiálů neřešily nebezpečí vlivu vlhkosti na lidské zdraví a ani příliš neřešily kvalitu, funkčnost a životnost těchto projektů. Je si potřeba ale uvědomit, že tato starší zástavba je i v současné době nepostradatelná, a právě díky dnešním pokročilým stavebním a úklidovým technologiím se nabízí reálná možnost řešit tyto podstatné nedostatky tak, aby splňovaly nejen dnešní náročné stavební normy, ale i současné nároky na komfort, zdraví a pohodlí.
A právě úklidová firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. nabízí svým zákazníkům nejnovější technologii, která účinně a efektivně řeší jeden ze zásadních problémů starší zástavby. Tou je bez jakýchkoliv pochybností problém s vlhkostí, která působí dlouhodobě vlivem nedostatečné izolace v samotných základech nebo použitím nevhodných a nekvalitních stavebních materiálů.



Příklad vhodného objektu pro nátěr proti plísni - LSG
Příklad vhodného objektu pro nátěr proti plísni - LSG


Nátěr proti plísním - LSG

Vlhkost, která je hlavním činidlem pro rychlý vznik plísní, kvasinek, hub či bakterií se ovšem vyskytuje i na zateplených opravených fasádách a to vlivem klimatických podmínek, převážně  na severních stranách budov. Úklidová firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. je svými klienty vyžadována nejen pro svoji zkušenost a spolehlivost se zásadním důrazem na kvalitu provedených služeb, ale také pro svou flexibilitu a velmi rychlou praktickou realizaci nejnovějších účinnějších úklidových technologií.
A právě nátěr proti plísním - LSG je příkladem nové a účinné úklidové technologie s dlouhodobým efektem. Tato metoda je založena na nejnovějších poznatcích vědeckého výzkumu, které v samém zárodku znemožňují výskyt plísní, sanitrů, hub a bakterií. Vzhledem ke skutečnosti, že 100% účinnost nátěru, dle klimatických podmínek je mimořádně vysoká (4-6 let) se jedná o skutečně kvalitní řešení, které zdravotně, ale i esteticky odstraní do nedávné doby obtížně řešitelný problém, a to bez nutnosti vynaložit obrovské finanční prostředky na zásadní a kompletní rekonstrukci. Vysokou kvalitu a účinnost ekologického nátěru proti plísním - LSG potvrzují certifikace na vhodnost použití jak na venkovní, tak i vnitřní omítky a prakticky na všechny druhy stavebních materiálů nejen ve zdravotnických zařízeních, ale také například ve vhodnosti použití v památkově chráněných objektech!
Všem případným zákazníkům ochotně sdělí vyčerpávající podrobnosti o možnostech tohoto nátěru na e-mailové adrese : centrala@a-servislipka.cz 
  

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára