utorok 8. septembra 2015

Odstranění graffiti, opravy fasád a antigraffitová ochrana

Zkušená mezinárodní úklidová firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. se svým, do detailů propracovaným programem "Stop graffiti" stanula na skutečném vrcholu nabízených služeb nejen na našem, ale i zahraničním trhu. Špičková kvalita komplexního provedení a velmi příznivá cenová relace nabízeného programu je bezkonkurenční a pro zákazníky se stává zásadním a zlomovým řešením v boji s tímto svízelným a již tolikrát oprávněně odsuzovaným problémem.
Ve své podstatě tento program zahrnuje tři, vlastními zkušenostmi zdokonalené účinné technologie, které tento problém řeší se 100% účinkem.


Odstranění graffiti
Odstranění graffiti

Odstranění graffiti

První technologie je zaměřena na odstranění grafitti z postižených míst na fasádách, zídkách apod. které nebyly ošetřeny antigraffitovou ochranou AGO. V tomto případě je samozřejmě odstranění náročnější a účinnost se pohybuje mezi 60% - 90% s reálným nebezpečím, že spolu s odstraněním sprejových nátěrů dochází i k narušení vlastní fasády, včetně ztráty barevného odstínu či k prasklinám nebo odlupování vlastní omítky.
Aby byla docílena 100% kvalitní účinnost je třeba přistoupit k dalším velmi důležitým technologiím.


Opravy fasád
Opravy fasád

Opravy fasád

Po odstranění graffiti z neošetřených ploch nabízí úklidová firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. provedení důležité technologie opravy fasád a to vlastními speciálně školenými pracovníky, kteří velmi kvalitně silikátovým tmelem zatmelí a začistí poškozenou fasádu - ať už se jedná o praskliny, drolení omítky, nerovnosti nebo otlučené rohy. Výsledný 100% efekt opravy fasád završí velmi kvalitní nátěr fasádními barvami značky Weber, které svou širokou paletou odstínů zaručí původní vzhled a životnost fasádní barvy.
Na takto pečlivě a kvalitně připravené fasády přichází nejdůležitější fáze pro účinný a efektivní boj proti sprejerům.

Antigraffitová ochrana - AGO
Antigraffitová ochrana - AGO

Antigraffitová ochrana - AGO

Tato firemní technologie zaručuje zákazníkům opravdovou úlevu od tolik rozšířeného celospolečenského problému, kterým sprejové vandalství beze všech pochybností je. Po nanesení antigraffitové ochrany a díky vlastnímu komplexnímu servisu garantuje tato úklidová společnost 100% účinnost odstranění dalších, teď již marných pokusů "sprejerských rádoby umělců," neboť tento servis - dle smlouvy o dílo max. do 14 dnů odstraní další pokusy sprejerů z kteréhokoliv místa v České republice a tím odradí sprejery od dalších aplikací, neboť i pro tyto "umělce" není efektivní vynakládat nemalé finanční prostředky na nákup sprejů, které jsou pak velmi rychle a účinně odstraněny...
A navíc firemní komplexní servis zahrnuje doplnění zeslabené vrstvy antigraffitové ochrany  o velmi kvalitní jednorázový nátěr BELLINZONI, který zabezpečí garanci a účinnost ochranného nátěru proti graffiti po dobu 4-6 let.
Tato, do podrobných detailů propracovaná firemní technologie se stala skutečně radikálním a nejúčinnějším řešením, které je prakticky jediné v účinném potírání tohoto "ohyzdného umění," jenž zcela degraduje lidskou kulturu a ničí vše krásné kolem nás, vše to, co se podařilo za obrovských finančních prostředků vytvořit.
Pro podrobné získání informací je všem případným zájemcům k dispozici e-mailová adresa : centrala@a-servislipka.cz 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára