štvrtok 14. mája 2015

Antigraffitová ochrana - AGO

Položme si všichni otázku - my všichni, kterým ZÁLEŽÍ na tom v jakém prostředí žijeme...
Co nás upoutá, ať už při návštěvě blízkých, či na turistickém výletu nebo tuzemské dovolené ?
Určitě nádherná příroda, skvěle a nákladně opravené historické budovy a dominanty našich měst a obcí.

Kromě toho obrovské prostředky byly vynaloženy na zkvalitnění současných potřeb, tj. např. vybudováním moderních nákupních center, fitness center nebo i prostých odpočinkových zákoutí, krámků a hospůdek...

Proč musíme všichni snášet to nehorázné hyzdění v podobě graffitových podpisů (při vší úctě k člověku, to nesvědčí o inteligenci, ale o převzetí "pudových" přirozených smyslů od psů - dlužno dodat, že u psů to lze pochopit) nebo "graffitových mazanin," které pokrývají obrovské plochy předtím draze opravených a zrestaurovaných...

Je proto nutno podpořit úsilí, které vynakládají úklidové firmy v boji proti této lidské stupiditě.
Mezi nejúspěšnější firmy v oboru odstranění graffity rozšířené o účinnou metodu antigraffické ochrany tzv. AGO rozhodně patří úklidová firma A SERVIS LIPKA, s.r.o.

Její obrovská snaha zdokonalovat technologii odstraňování graffiti a vyvíjet vlastní účinné metody je korunována spokojenosti zákazníků s kterou ruku v ruce přichází velký zájem o využití jejich služeb.


Odstranění graffity - před
Odstranění graffity - před
Odstranění graffity - po
Odstranění graffity - po
                                                                                                                   


Antigraffitová ochrana - AGO


Mnohé z nás logicky napadne proč používat antigraffitovou ochranu (AGO), když přece lze využít služeb této úklidové firmy přímo až když problém s graffiti nastane?

Odpověď je jednoduchá i z ekonomického hlediska. Je třeba si uvědomit, že účinnost odstranění graffiti z neošetřených ploch antigraffitovou ochranou je 60%-90%. Ovšem pokud je plocha ošetřena AGO, potom účinnost odstranění činí 100% a to už určitě stojí za úvahu. 

Zvláště tehdy, když firma garantuje až 6ti letou záruku včetně servisu. Jedná se totiž o velmi zkušenou firmu, která přichází s vlastními unikátními metodami v boji proti tomuto rozšířenému zlořádu, který bez sebemenších skrupulí otravuje život nám všem a ničí vše hezké čeho lidé svým úsilím a umem vytvořili.

Musím podotknout, že ke cti firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o. určitě patří i to, že dokáže upozornit na skutečnost, že ne za všech okolností je použití antigraffitové ochrany (AGO) vhodné. Existují materiály na které nelze tuto metodu použít. Jedná se o leštěné kovy, sklo a polykarbonáty.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára