utorok 26. mája 2015

ANTIGRAFFITOVÁ OCHRANA - základní faktor v úspěšném boji proti graffity

Patřím k velké rodině turistů a milovníků historie, umění a všeho krásného, co lidstvo dokázalo vytvořit od dob dávno minulých až po současnost. Žádný z nás se přece nemůže smířit s tím, že všechny ty architektonické skvosty zanechané nám a příštím generacím (a teď kladu důraz na to, že nerozlišuji architekturu historických památek od architektury současnosti) jsou tak hrubě a primitivně devastovány a to prakticky beztrestně. Naprosto souhlasím s tím, aby byly obrovské finanční prostředky dále vynakládány nejen na věrné rekonstrukce historické architektury, ale i na výstavbu a údržbu architektury současnosti.

O to více je zarážející, že v dnešní době není nikdo schopen zásadním způsobem zajistit ochranu všeho toho, co dokázalo lidstvo svým umem a důmyslem vytvořit - od dob dávno minulých až po současnost.

A tak bohužel jedinými účinnými bojovníky na tomto poli primitivizmu a ignorance k obrovským hodnotám naší společnosti, zůstávají zodpovědní majitelé a úklidové firmy.
Úklidová firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. a její technologie k odstraňování graffity se dlouhodobě zaměřuje na co nejúčinnější způsob, jak tuto závažnou problematiku likvidovat a tyto "umělce" od další činnosti odradit.



Efektivita antigraffitové ochrany - před odstraněním graffity
Efektivita antigraffitové ochrany - před odstraněním graffity

Efektivita antigraffitové ochrany - po odstranění graffity
Efektivita antigraffitové ochrany - po odstranění graffity


Antigraffitová ochrana - účinná prevence


A jak vlastně lze tyto ignorantské "umělce" odradit? Na to dává jasnou odpověď účinná prevence v podobě antigraffitové ochrany. Sice lze očistit postižené plochy fasád, sloupů, garážových vrat či zdí od graffity bez preventivní antigraffitové ochrany, ale účinnost je jen 60% až max.90% a nelze při tom zaručit, že s odstraněním graffity nedojde i k odstranění části fasádní barvy...

Naproti tomu odstranění graffity z postižených ploch tam, kde byl použit antigraffitový nátěr či nástřik, je jako jedinou naší úklidovou firmou garantována 100% účinnost, včetně kompletního servisu se zajištěním životnosti na 4-6 let. A zde přichází ten rozhodující moment -  žádný sprejer nedokáže dlouhodobě profinancovat nemalé prostředky na pořízení dalších a dalších sprejů potřebných pro své "výtvory," neboť mu je vzápětí zlikviduje účinný a velmi rychlý zásah firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o. 

Všechny dotazy a podrobnosti k dané problematice případným zájemcům firma ráda zodpoví na e-mailové adrese: centrala@a-servislipka.cz

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára